Virtueel netwerken 3

Beste collega’s,

Na een geslaagde eerste test met een vijftiental deelnemers afgelopen maandag is duidelijk dat we het systeem van virtuele netwerkavonden via Praatbox kunnen bestendigen! En nu een netwerkmoment maar een muisklik verwijderd is, hoeven we het natuurlijk ook niet bij één keer per maand te houden: het kan gerust meermaals per week.

Daarom stellen wij de volgende planning voor:

Even weken: maandag en donderdag
Oneven weken: dinsdag en vrijdag

Telkens vanaf 19.30 uur. Ter referentie, de week van 1 april = week 14, dus even.Hoe? Ga naar www.praatbox.be, scroll naar beneden en geef in de drie velden de drie woorden in die de unieke code van de praatbox uitmaken: gentvertaalt gent kom


Net zoals er aan een lange tafel spontaan meerdere conversaties ontstaan, is de groep op Praatbox ook liever niet te groot, dus raden wij aan om vanaf het moment dat er 8 mensen zijn de groep op te splitsen in twee Praatboxen van 4 mensen.

Chat je liever op een ander tijdstip of een andere dag? Geen probleem! Het systeem is altijd beschikbaar, dus netwerken kan op elk moment. Spreek gewoon samen een moment af in dit bericht, bovenaan vastgepind in onze Facebook-groep.

Veel netwerkplezier!


Sébastien, Tom en Mick

3 thoughts on “Virtueel netwerken

 1. Reply Peter apr 13,2020 19:59

  Was er niemand op paasmaandag, of werkte mijn systeem neit?

 2. Reply peter motte apr 30,2020 19:55

  Ik ben er vanavond, donderdag 30 april, weer bij, maar ik was wel laat: pas vanaf 19:45.

 3. Reply P Motte mei 1,2020 11:48

  Het is er hier misschien niet de plaats voor, maar ik wou toch de bezoekers toch eens verwijzen naar een forum voor lezers: Ezzulia.
  Als vertaler zijn we immers allemaal lezers, en de meesten onder ons zijn vertaler geworden omdat ze lezers waren.
  Op Ezzulia kun je kletsen over je voorkeuren, maar ook nieuwe schrijvers en boeken leren kennen.
  Elke maand is er een “uitdaging” aan Ezzulia, waarbij het de bedoeling is dat alle lezers samen een aantal boeken met een gemeenschappelijk kenmerken lezen.
  Deze maand mei is het thema “vrijheid”, naar aanleiding van de 75-jarige herdenking van mei 45.

Leave a Reply