Eerste virtuele netwerkavond 3

Beste collega’s,

Bij GentVertaalt laten we ons niet afschrikken door quarantaines, lockdowns en sociale afstand: we zetten onze fijne jarenlange traditie van maandelijkse netwerkavonden gewoon voort … maar dan digitaal!

Op maandagavond 30 maart vanaf 19.30 uur treffen we elkaar voor het eerst niet in levenden lijve in Gent, maar virtueel op het gratis platform Praatbox.

Dit platform is uiterst gebruiksvriendelijk, want je hoeft je zelfs niet te registreren of een account aan te maken. Gewoon naar het onderstaande adres surfen (www.praatbox.be) en de drie gele woorden ingeven in de drie respectieve velden (gentvertaalt, gent, kom), nog even toestemming geven voor toegang tot je camera en microfoon, en netwerken maar! O ja, en via de drie puntjes rechts onderaan geef je jezelf ook bij voorkeur een naam, zodat we weten wie wie is.

Jij komt toch ook even hallo zeggen? Geen excuses dat Gent te ver is of dat je nog een andere groepsactiviteit hebt die avond … en zelfs niet dat je van alles moest downloaden en je moest registreren. Makkelijker kunnen we het niet maken, dus we hopen op een nog veel hogere opkomst dan vroeger!

Tot maandag!
Mick, Sébastien en Tom

3 thoughts on “Eerste virtuele netwerkavond

 1. Reply Peter mrt 26,2020 14:11

  Beste organisatoren,
  Op http://www.praatbox.be
  staat er toch iets over “link delen”
  Ben je zeker dat je ons geen link moet van de praatbox die jullie inrichten?

 2. Reply Mick mrt 26,2020 14:46

  Hallo Peter,
  De instructies staan in de regel tekst bovenaan op de foto. De link schrijven we hier bewust niet uit, tegen robots.

  Ga dus naar praatbox.be, scroll helemaal naar beneden en vul in de drie velden de drie respectieve woorden in.

Leave a Reply