Taalconferentie 2019

Naast onze maandelijkse netwerkavonden organiseren we ook dit jaar weer een groter evenement waar vertalers, tolken, meertalige communicatoren en andere taalprofessionals van elkaar kunnen leren. Net als in 2014 en 2017 kiezen we weer voor Novotel in het hart van onze thuisbasis, Gent.

Programma

De avond voordien (vrijdag 21 juni) houden we onze maandelijkse netwerkavond. Meer informatie is te vinden in de aankondiging of in het Facebook-evenement. Inschrijven is verplicht!

Op zaterdag vliegen we erin met een hele hoop lezingen en parallelle sessies, gegeven door onder andere

Lisa Artois
Herman Boel (Alta Verba)
Reglindis De Ridder (postdoc @ Stockholms Universitet)
Gert De Sutter (UGent)
Miet Ooms (Webred, Taalverhalen)
Steven Segaert (Confer OÜ)
Karolien van Eck
Ruth Van Wassenhove (Proscription)

en daarnaast ook voorstellingen en demo’s van Creative Shelter en LSP.expert.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

 

Waar & wanneer?

NOVOTEL GENT-CENTRUM
Goudenleeuwplein 5 — 9000 Gent

22 juni 2019

 

Bereikbaarheid

Met de trein

Stap uit in Gent-Sint-Pieters en neem vervolgens tram 1 naar de Korenmarkt. Het hotel bevindt zich op wandelafstand, naast de stadshal.

Met de bus/tram

Wie met het openbaar vervoer komt, neemt een van de lijnen met halte aan de Korenmarkt (tram 1, 4; bus 3, 17/18, 38/39). Het hotel bevindt zich op wandelafstand, naast de stadshal.

Met de auto

Volg vanaf de stadsring de parkeerroute naar Parking P7 Sint-Michiels of P1 Vrijdagmarkt. Beide ondergrondse parkeergarages bevinden zich op 450 meter van Novotel. Andere opties zijn P2 Reep en P8 Ramen. We raden af om een parkeerplaats te zoeken in de straten rond het hotel.

Parkeren kan ook op een van de vele Park & Rides. Neem vervolgens gewoon de bus of de tram naar het centrum (Korenmarkt).

 

Inschrijven

De officiële inschrijvingsperiode is afgelopen. Wil je er toch nog bij zijn, stuur dan een mailtje naar info@gentvertaalt.be.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

Vragen?

Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie of gooi je vraag in de groep op Facebook. Daar kun je ook op de hoogte blijven via de specifieke evenementpagina voor de conferentie.

email

 

Met dank aan onze sponsors:

 

Leave a Reply