Taalconferentie 2017

Swirrel

Een nieuwe editie van de TCGV

GentVertaalt is de zeer geslaagde en gesmaakte Taalconferentie van 2014 nog niet vergeten. Na de Unconference van 2015 en de Opleidingsnamiddag van 2016, organiseren we in 2017 een nieuwe Taalconferentie. Deze keer blijven we niet alleen stilstaan bij de Noord-Zuidverschillen in het Nederlands. Neen, andere thema’s zoals machinevertaling, coaching van starters en terminologie voor vertalers komen deze keer ook aan bod.

 

 

Waar & wanneer?

NOVOTEL GENT CENTRUM
Goudenleeuwplein 5 — 9000 Gent

7 oktober 2017

De avond voordien (vrijdag 6 oktober) houden we onze maandelijkse netwerkavond, meer informatie vind je binnenkort op deze website.

 

Programma

Op zaterdag vliegen we erin met een hele hoop lezingen en parallele sessies, gegeven door onder andere:

Tony Parr (Teamwork), Gert De Sutter (UGent), Miet Ooms (Webred), Joke Daems (UGent), Joost Buysschaert (UGent), Herman Boel (Alta Verba), An Lambrechts (KU Leuven), Jeroen Aspeslagh (Europese Commissie), Karolien van Eck (freelance vertaalster), Susanne Verberk (Nevero), Bart Defrancq (UGent), Lieve Macken (UGent)

 

Klik hier voor het programma

 

Bereikbaarheid

Het adres van Novotel Gent Centrum is Goudenleeuwplein 5, 9000 Gent.

Met de trein

Stap uit aan Gent-Sint-Pieters en neem vervolgens tram 1 naar de Korenmarkt. Het hotel bevindt zich op wandelafstand, naast de stadshal.

Met de bus/tram

Wie met het openbaar vervoer komt, neemt een van de lijnen met halte op de Korenmarkt (tram 1, 4, 21/22; bus 3, 17/18, 38/39). Het hotel bevindt zich op wandelafstand, naast de stadshal.

Met de auto volg je vanaf de stadsring de parkeerroute naar Parking P7 Sint-Michiels of P1 Vrijdagmarkt. Beide ondergrondse parkeergarages bevinden zich op 450 meter van Novotel. Andere opties zijn P2 Reep, P8 Ramen, enz. We raden af om een parkeerplaats te zoeken in de straten rond het hotel.

Parkeren kan ook op een van de vele Park & Rides. Neem vervolgens gewoon de bus of de tram naar het centrum (Korenmarkt).

 

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk via onze website. Indien je nog wil deelnemen, stuur dan een bericht naar onderstaand e-mailadres.

Vroege vogels (inschrijving vóór 11 september) betalen € 110 ebtw. Vanaf 11 september schrijf je in voor € 145 ebtw.

UGent-studenten kunnen inschrijven voor € 75 btw inbegrepen, dankzij het sponsorcontract dat GentVertaalt met deze instelling afsloot. Gelieve daarvoor te mailen naar onderstaand e-mailadres en niet in te schrijven via de reguliere inschrijfpagina.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de evenementpagina op Facebook.

 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

Vragen?

Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie of gooi je vraag in de groep op Facebook.

email

Leave a Reply