Taalconferentie: ben jij al ingeschreven?

Bij GentVertaalt gonst het al geruime tijd van de activiteit. We zijn nog aan het bekomen van de geslaagde memoQ-opleiding (bedankt aan alle  deelnemers en aan onze trainster!), komen morgen bijeen voor een nieuwe netwerkavond bij Patrick Foley’s en verwerken volop de inschrijvingen voor onze eerste Taalconferentie (#tcgv voor de twitteraars) op 29 november. We zijn daarnaast nog een aantal randactiviteiten in elkaar aan het timmeren om de conferentie nog beter in te kleden, maar daarover later meer.

Graag herinneren we je eraan dat al wie zich voor de Taalconferentie inschrijft vóór het einde van de maand 40 euro korting geniet: tot 31 oktober betaal je 125 euro inclusief btw, vanaf 1 november 165 euro.

Als je nog twijfelt, wacht je dus best niet veel langer. Lees er misschien nog eens het programma op na. Kom er gerust morgen eens over spreken tijdens de netwerkavond in de Irish Pub. En kom op 29 november een fijne en leerrijke dag onder collega’s beleven, in de prachtige stad Gent.

Vergeet niet dat de lunch, de koffiepauzes en het netwerken inbegrepen zijn. Want daar doen we het toch voor bij GentVertaalt: we willen samen bijleren, samen werken en samen kletsen. Om nadien als vertaler en/of tolk steviger in onze schoenen te staan en een adresboekje in handen te hebben van collega’s met wie we een fijne (werk)relatie kunnen uitbouwen.

Overtuigd? Schrijf je hier in.

Nog vragen? Stuur ons een mailtje:

Leave a Reply