Preconferentie-netwerkavond: 28 november 2

Ook in november organiseren we naar goede gewoonte een maandelijkse netwerkavond, en we slaan natuurlijk graag twee vliegen in één klap door die in te plannen op de vooravond van onze Taalconferentie — het ideale moment om elkaar tussen pot en pint al wat beter te leren kennen en de taaldiscussie van 29 november in alle gemoedelijkheid op gang te trekken.

De netwerkavond zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 november in Patrick Foley’s Irish Pub, op een steenworp van het conferentiehotel, in het hart van onze mooie stad. Je kan er trouwens ook iets eten.

Patrick Foley’s Irish Pub
Recollettenlei 10
9000 Gent

Vanaf 18 uur ongeveer is er iemand van GentVertaalt aanwezig, maar het is geen enkel probleem als je wat later komt. We moeten natuurlijk wel een idee hebben van de opkomst om in voldoende tafels en stoelen te voorzien, dus laat ons weten of je komt via ons Facebook-evenement of per e-mail naar ons info-adres.

Ook wie niet ingeschreven is voor de Taalconferentie is welkom, want zoals altijd staat de netwerkavond open voor iedereen, maar er zal uiteraard vooral vooruitgeblikt worden naar de volgende dag. We bevelen iedereen dan ook warm aan om zich alsnog in te schrijven! We hebben een selecte groep Nederlandse en Vlaamse sprekers opgetrommeld om hun licht te werpen op de kwestie van de taalvarianten in het Nederlands. Het eerste grootscheepse evenement van GentVertaalt: dat wil je toch niet missen?

Hopelijk tot dan!

Tom, Sébastien en Mick

2 thoughts on “Preconferentie-netwerkavond: 28 november

  1. Reply Roza Khadzjieva nov 12,2014 19:04

    ik ben nieuweling, mijn werktaal is Russisch, ik wou graag met jullie vereniging kennis maken,bedankt voor uitnodiging

    grs,Roza

  2. Reply Allison Klein nov 21,2014 13:21

    Joepie, ik kom ook op de Netwerkavond!
    Groetjes en tot dan, Allison

Leave a Reply