Netwerkavond: 30 juni in The Rambler 1

Beste collega’s,

Onze maandelijkse netwerkavond zal  plaatsvinden op maandag 30 juni 2014. Voor de derde keer op rij kozen we met het oog op een vlotte bereikbaarheid voor The Rambler, in de buurt van station Gent Sint-Pieters. Zoals steeds is er iemand van GentVertaalt aanwezig vanaf 18 uur.

Voor de goede orde, het adres:

The Rambler
Koningin Maria Hendrikaplein 3
9000 Gent

 

De Facebookers onder ons mogen hun aanwezigheid bevestigen op deze evenementpagina. Anderen mogen ons ook altijd mailen: 

 

Hoewel we niemand verplichten om op voorhand te laten weten of hij of zij komt, is die informatie voor ons wel nuttig aangezien we een correcte reservatie proberen te maken bij het restaurant.

Hopelijk kunnen we op een zonovergoten terras klinken op een goede omzet voor de maand juni!

Sébastien, Tom & Mick

 

One comment on “Netwerkavond: 30 juni in The Rambler

  1. Reply Peter Motte jun 30,2014 21:02

    Een van de bezoekers had het erover dat hij een CAT-tool zou nemen die in de cloud werkt.
    Maar pas daarmee op, want je klanten laten je NDA’s ondertekenen (Non Disclosure Agreements) om hun rechten en de rechten van hun klanten op de teksten te beveiligen, en vertalen met cloud CAT zou in sommige gevallen kunnen leiden tot een overtreding van de NDA.
    Dat is ook het gevaar van veel machinevertalingen: doorgaans werkt dat ook in de cloud, en het is érg goedkoop tot gratis, maar je stuurt wel je bron door naar de aanbieder van die MT-diensten, en dat is een inbreuk op de NDA.

Leave a Reply