Netwerkavond: 23 maart

Beste collega’s,

De aankondiging liet even op zich wachten, maar ook in maart komt GentVertaalt bijeen voor een gezellige netwerkavond in ‘t Gentse. We komen deze maand samen op maandag 23 maart.

Aangezien zowat iedereen het fijn vindt om te dineren bij Yanko, hebben we opnieuw voor dezelfde stek gekozen. Vanaf 18 uur is er zoals steeds iemand van GentVertaalt aanwezig. Het restaurant Yanko bevindt zich aan het kruispunt van de IJzerlaan en de Henleykaai, op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters.

Het adres voor wie het restaurant niet kent:

Yanko
Henleykaai 4
9000 Gent

www.restoyanko.be

We zullen jullie er met plezier ontmoeten voor een goede babbel. Ben je lid van de Facebook-groep van GentVertaalt? Zet je dan op ‘aanwezig’ op deze evenementpagina. Zo weten we ongeveer voor hoeveel collega’s we moeten reserveren. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook:

 

 

 

Het kan altijd gebeuren dat je op het laatste nippertje moet afzeggen door onvoorziene omstandigheden, maar als je van plan bent om te komen, vragen we dat toch vriendelijk te laten weten. Zo krijgen we het niet aan de stok met de uitbater van het restaurant als we de reservatie te groot zien. Bedankt!

Sébastien, Tom & Mick

 

 

 

Leave a Reply