Netwerkavond: 22 januari

Beste collega’s,

Het nieuwe jaar is ondertussen al een tweetal weken ingezet en hier zijn we alweer met een nieuwe netwerkavond. Aangezien januari nog niet voorbij zal zijn, vormt de netwerkavond de ideale gelegenheid om nog eens al jullie goede voornemens uit de doeken te doen en wie weet – al een eerste balans op te maken van hoe goed jullie het ervanaf brengen.

Verandering van spijs doet eten, dus we proberen nog eens een andere locatie: we komen op donderdag 22 januari bijeen in restaurant Yanko, aan het kruispunt van de IJzerlaan en de Henleykaai, zo’n tien minuutjes stappen van het station Gent Sint-Pieters. Eten is niet verplicht, alleen iets komen drinken mag ook.

Vanaf 18 uur is er iemand van GentVertaalt aanwezig.

Het adres:

Yanko
Henleykaai 4
9000 Gent

www.restoyanko.be

We kijken uit naar je aanwezigheid. Gebruik je Facebook? Bevestig je aanwezigheid op deze evenementpagina. Anderen mogen ons ook altijd mailen: 

 

We begrijpen dat sommigen pas de dag zelf weten of ze kunnen komen en dat er iemand soms in extremis toch belet is, maar we verzoeken iedereen om zich enkel aan te melden als ze ook werkelijk van plan zijn om te komen. Zo kunnen we een correcte reservatie maken en krijgen we geen problemen met de uitbater van het restaurant.

Sébastien, Tom & Mick

Leave a Reply