memoQ-training: laatste week vroegboekkorting

Zoals vermeld in de aankondiging van de memoQ-training die GentVertaalt in samenwerking met Sandra Florindo van KTV organiseert, loopt de vroegboekkorting van 25 euro eind deze maand af. Tot en met 31 augustus betaal je amper 250 euro voor een dagtraining met catering. Je wacht dus beter niet langer om je plaatsje te reserveren, vooral omdat er nog maar twee zitjes beschikbaar zijn voor de opleiding. De inschrijving blijft open tot 16 oktober voor de gewone inschrijvingsprijs van 275 euro.

 

Twijfel je nog of een CAT-tool iets voor jou is? Schrikt de prijs van de software je af, of misschien de leercurve? Sla dan twee vliegen in één klap: volg de opleiding – met vroegboekkorting uiteraard – en krijg bovendien 42% korting op je memoQ-licentie. Je basistraining is zo meteen dubbel en dik terugbetaald.

 

Dankzij de praktische tips en richtlijnen van trainster Sandra Florindo kun je onmiddellijk na de training aan de slag en genieten van alle voordelen die CAT-tools zoals memoQ bieden: sneller vertalen, consistenter vertalen, je vertaalprojecten overzichtelijk houden en dergelijke meer. De wereld draait almaar door; de technologie staat niet stil. Spring op de memoQ-kar en bespaar kostbare tijd.

 

Overtuigd? Stuur een mailtje met je factuurgegevens naar info-at-gentvertaalt-punt-be. Per kerende ontvang je meer informatie.

 

Ondertussen is ook beslist om de training te laten plaatsvinden in Bedrijvencentrum De Punt, in Gentbrugge, op een steenworp van het stadscentrum en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je liever met de auto, dan kun je parkeren op de privéparking van De Punt. Wie vorig jaar onze CAT-tooldemo heeft gevolgd, kent de locatie.

 

 

 

Leave a Reply