Koffie&Wifi + Netwerkavond — 27/5 1

Onze eerste netwerknamiddag is er ondertussen al eentje voor de annalen. Hoog tijd dus om opnieuw samen te komen. Uit de Doodle bleek dat de meesten liever ’s avonds zouden afspreken. Maandag 27 mei leek aldus een goede keuze te zijn.

Aangezien een aantal respondenten toch ook in de namiddag zou kunnen komen (sommigen onder voorbehoud weliswaar), vond het GentVertaalt-team het de goede gelegenheid om twee vliegen in één klap te slaan: een eerste echte ‘Koffie&Wifi(lees: samen werken) in de namiddag, gevolgd door een netwerkavondje zoals we dat kennen van in Patrick Foley’s. De plaats delict zal deze keer de zaal van Café de Loge zijn in Gent voor de Koffie&Wifi en nadien het Café zelf voor de Netwerkavond.

Concreet: heb je wat werk liggen, wil je je facturen al voorbereiden voor de 31ste, of kun je’s avonds niet komen, kom dan gewoon in de namiddag en breng je laptop mee. We zetten iedereen aan tafel die tussen het kletsen door ook wat wil werken (of was het nu omgekeerd?).

Kun of wil je niet in de namiddag komen, kom dan gerust alleen voor het netwerkgedeelte ’s avonds. In de Loge kun je allerhande snacks nuttigen om je maag wat te vullen of ook simpelweg iets drinken.

Uiteraard is iedereen welkom om zowel ’s namiddags als ’s avonds af te komen. Inschrijven hoeft deze keer opnieuw niet, maar om toch een beetje zicht te krijgen op de totale groep, vragen we jullie om ons toch iets te laten weten. Dat kan via e-mail, in de commentaarsectie van deze website of via de Facebook-groep.

Afspraak dus op 27 mei in Café de Loge, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent, vanaf 14 uur.

One comment on “Koffie&Wifi + Netwerkavond — 27/5

  1. Reply Peter Motte mei 27,2013 08:57

    Pech zonder pech: te veel opdrachten vandaag om te kunnen komen.

Leave a Reply