Gratis crm-systeem via GentVertaalt

 

 

crm

Registratiepagina

Freelance vertalers en tolken worden vaak afgedaan als ‘kleine zelfstandigen’, maar moeten feitelijk op heel wat vlakken op dezelfde manier te werk gaan als grote bedrijven.

Gemiddeld verliest elk bedrijf jaarlijks zo’n 15 à 20% van zijn klantenbestand. Dat geldt ook voor de freelancers onder ons: klanten gaan failliet, willen hun kosten drukken en veranderen van leverancier, of verlaten een markt en hebben geen vertaling meer nodig.

GentVertaalt ijvert ervoor om de vertaalsector te professionaliseren, en daarom hebben we een “light” crm-systeem ontwikkeld. Met dit systeem voor klantenbeheer (customer relationship management) kun je bijhouden welke bedrijven op termijn klant kunnen worden, of dat er nu vijf dan wel vijfentwintig zijn. Ontmoet je iemand op een beurs of tijdens een netwerkavond, word je gecontacteerd op LinkedIn of kom je op een andere manier in contact met iemand die jouw bedrijf kan laten groeien: met het crm-systeem van GentVertaalt vergeet je geen enkele prospect te volgen en onthoud je perfect wie je waar hebt ontmoet en waarom die persoon interessant kan zijn voor je.

Functies

De meeste bestaande crm-systemen zijn voor een kleinere bedrijfsvoering te ingewikkeld en te uitgebreid. Het crm-systeem van GentVertaalt omvat dan ook slechts enkele basisfuncties waar je toch al heel ver mee kunt raken:

  • bijhouden met welke potentiële klanten (bedrijven) je contact hebt en informatie toevoegen over hoe je die lead verkregen hebt;
  • bijhouden met wie je in contact getreden bent en informatie opslaan over deze contactpersonen en contactmomenten;
  • e-mailmeldingen instellen om er automatisch aan herinnerd te worden dat je contact moet opnemen met je prospect.

Het systeem wordt volledig gratis aangeboden aan freelance vertalers en tolken. Laat geen enkel contact onbenut dankzij het crm-systeem van Gentvertaalt.

 

Aanmelden kan via de registratiepagina.

 

Kleine lettertjes

GentVertaalt behandelt alle gegevens in de gebruikersdatabases vertrouwelijk en doet er alles aan om ongeoorloofde toegang tot die gegevens te vermijden. Indien echter gegevens verloren gaan, beschadigd worden of indien iemand ongeoorloofde toegang verkrijgt tot gebruikersgegevens, kan GentVertaalt daar nooit aansprakelijk voor worden gehouden. Elke gebruiker maakt volledig op eigen risico gebruik van het crm-systeem van GentVertaalt.

 

Feedback of suggesties?

Stuur ons een mailtje of gooi je idee in onze Facebook-groep.

Leave a Reply