GentVertaalt organiseert opleidingsnamiddag 2

Beste collega’s,

Ook dit jaar zorgt GentVertaalt naar goede gewoonte voor een evenement waar vertalers en tolken samen werken, kletsen en bijleren. Na de geslaagde Unconference en memoQ- en Trados-opleidingen vorig jaar organiseert GentVertaalt op 3 juni 2016 een opleidingsnamiddag waar uiteenlopende onderwerpen aan bod zullen komen. Net zoals voor de Taalconferentie in 2014 hebben we opnieuw gekozen voor Novotel Gent als locatie van het evenement.

Meer informatie vind je op de aankondigingspagina en op de programmapagina van deze opleidingsnamiddag. Inschrijven doe je via ons online registratieformulier.

Twijfel je nog of je wel wil deelnemen? Dat hoeft helemaal niet. De vorige grote evenementen van GentVertaalt — de CAT-toolnamiddag (2013), de Taalconferentie (2014) en de Unconference (2015) — kregen stuk voor stuk lovende kritieken van de deelnemers, die telkens het gevoel hadden veel bijgeleerd én ‘genetwerkt’ te hebben, waarbij ze het bovendien apprecieerden dat GentVertaalt zich inzet voor een professionelere sector. Zoals steeds zorgen wij voor een gemoedelijke sfeer en een interessante en leerzame bijeenkomst!

Tot dan!

Sébastien, Tom en Mick

2 thoughts on “GentVertaalt organiseert opleidingsnamiddag

  1. Reply Kathleen Tielemans apr 21,2016 22:50

    Beste Sébastien, Tom en Mick

    Ik ben docent vertalen Engels aan de opleiding Bedrijfsvertaler van Thomas More Kempen (campus Geel) en zelf master vertalen van opleiding (Nederlands/Engels/Spaans. Ik volg jullie nu al een tijdje via Facebook en vroeg me af of ik ook naar dergelijk event zou mogen komen. Zo ja, wat is de kostprijs, moet ik daarvoor officieel lid worden of zoiets etc…

    Alvast bedankt voor een reactie
    Kathleen

Leave a Reply