GentVertaalt genomineerd voor de LIA’s

Een tweetal weken geleden werd GentVertaalt uitgenodigd door De Taalsector voor een interview. De bedoeling was ‘de taalsector in kaart te brengen’. Ons leek dat een misschien moeilijk haalbaar, maar toch nobel doel. We gingen dan ook graag in op de uitnodiging om uit de doeken te doen waar GentVertaalt nu precies voor staat.

Luttele dagen na het bewuste interview krijgen we al opnieuw een mailtje van De Taalsector. Tot onze verrassing is GentVertaalt genomineerd voor de LIA’s, de Language Industry Awards. De organisatoren vergelijken de LIA’s met de Grammy Awards, de Oscars, de Beste Werkgever van het Jaar of de Lady Chef of the Year. Alleen gaan de LIA’s over taal. GentVertaalt is voor de LIA’s genomineerd in de categorie van Beste netwerk- en leerevenement 2013.

GentVertaalt kan jouw steun in deze wedstrijd goed gebruiken. De LIA’s worden namelijk uitgereikt na een online publieksstemming. Stemmen op GentVertaalt is dus de boodschap! Het vergt slechts drie klikjes: een keer op deze link, een keer op ‘GentVertaalt’ in de vijfde categorie, en een keer op ‘Stem’. Geen grote inspanning dus, maar het effect van jouw stem is des te groter voor GentVertaalt.

Alvast bedankt voor je steun en medewerking! Met GentVertaalt zouden we vandaag niet staan waar we staan, mochten we niet kunnen rekenen op al onze sympathisanten.

Tot ziens op de LIA’s of op een van onze netwerkavonden. De eerstvolgende bijeenkomst is trouwens op maandag 24 februari in De Loge in Gent.

Sébastien, Tom en Mick

Leave a Reply