Eerste Netwerknamiddag — 19/4 3

Beste collega’s,

Onze Facebookgroep is intussen een feit, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat we alleen virtueel netwerken: het wordt tijd voor een eerste in-person event!

Om het ijs te breken, houden we het graag licht en luchtig en daarom komen we voor de eerste keer gezellig samen in Patrick Foley’s Irish Pub, op de Recolettenlei in 9000 Gent (uiteraard). Afspraak op vrijdagnamiddag 19 april 2013 vanaf 13 uur.

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jou te ontmoeten en wat te praten over de stiel, en natuurlijk om te horen wat jij vindt en vooral verwacht van GentVertaalt.

Gooi die dag je computer dus wat vroeger dicht en kom het weekend goed inzetten met ons … en vergeet niet dat dit je enige kans is om later te kunnen zeggen: “Ik was er al van op de eerste samenkomst bij!”
🙂

Tot dan!

3 thoughts on “Eerste Netwerknamiddag — 19/4

  1. Reply Erik apr 11,2013 14:04

    Heel leuk initiatief (waarvoor dank). Ik kijk er naar uit en zal zeker van de partij zijn. Tot dan! Groetjes, Erik

  2. Reply Lieve De Meyer apr 12,2013 11:47

    Goed idee… ik wou dat ik erbij kon zijn. Maar ik heb voor die dag al een hele tijd een tolkopdracht in mijn agenda staan in Brussel – het zal dus voor een volgende keer zijn. Houd mij op de hoogte ajb. Groetjes, lieve

  3. Reply Peter Motte apr 20,2013 16:02

    Boeiend om collega’s eens in levende lijve te ontmoeten. Dan merk je toch altijd beter met wie je te maken hebt, dan als ze verschijnen als typografische en anders gevormde pixels.

Leave a Reply