CAT-talent in actie

Wil jij ook wel eens zien hoe en met welke software je collega-vertalers concreet werken? Dan is hier je kans: GentVertaalt organiseert een namiddag in het teken van CAT-tools en aanverwante software voor vertalers. Verschillende enthousiaste vrijwilligers tonen op een groot scherm met welke programma’s zij nu precies werken, en verklappen natuurlijk enkele tips & tricks. Trados Studio 2011, Wordfast Classic en Anywhere, en MemoQ zullen de revue passeren.

Wij nodigen je dus met veel plezier uit op de ongeluksdag

vrijdag 13 september vanaf 14 uur

in Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.

De Punt is vlot bereikbaar met de auto en parkeren is er gratis.

We vragen een bescheiden bijdrage van € 10 exclusief btw voor de huur van de zaal, voorzien van alle comfort en technologie (inclusief draadloos internet), voor een hele namiddag koffie en water à volonté, en uiteraard voor de presentaties zelf. Samen maken we het vast weer gezellig en zullen we heel wat bijleren, zoals altijd op bijeenkomsten van GentVertaalt.

Inschrijven doe je door te e-mailen naar info@gentvertaalt.be. Vergeet niet je exacte factuurgegevens te vermelden in de e-mail. Na ontvangst van je aanmelding sturen we je een elektronische factuur toe van 10 euro (+ btw = 12,10 euro). Je inschrijving is definitief zodra de factuur betaald is. Snel reageren is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Wij kijken er alvast enorm naar uit, dus hopelijk tot dan!

 

Sébastien, Tom en Mick

Leave a Reply