Netwerkavond: donderdag 29 november 1

¡Hola, colegas!

Verandering van spijs doet eten, en daarom hebben we ook voor de komende netwerkavond weer een nieuwe locatie gezocht: op 29 november gaan we voor het eerst netwerken in

Tapasbar Con TiGo

in het hartje van Gent, op een steenworp van de Veldstraat.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tapasbar Con TiGo (@tapasbar_contigo) op

Adres: Bennesteeg 19, 9000 Gent.

Onze gastvrouw in deze nagelnieuwe Gentse hotspot is niemand minder dan de zus van Tom, dus gezellige, familiale sfeer gegarandeerd. Eten is niet verplicht, je mag ook gewoon iets komen drinken.

Laat ons zeker weten of je van plan bent om te komen. Dat kan via deze evenementpagina op Facebook, of via e-mail naar ons vertrouwde info@-adres. Zo kunnen we een correcte reservatie maken.

Tot dan!

Sébastien, Tom en Mick

One comment on “Netwerkavond: donderdag 29 november

  1. Reply PM nov 27, 2018 13:31

    Ik kijk altijd wanneer de bijeenkomsten zijn, en ik zou ook wel willen komen, maar het lukt meestal niet.
    Vandaag is er nochtans iets belangrijks gebeurs: ik ben vertrokken bij de BKVT. De reden is in de eerste plaats dat ze voor hun netwerkcommunicatie met de leden Facebook gebruiken, terwijl FB in het ene schandaal na het andere betrokken wordt.
    Verder heb ik het eerlijk gezegd zelden gemerkt dat klanten er echt rekening mee houden dat je lid bent van de BKVT. Dan kan ik die bijna 200 euro lidgeld wel beter gebruiken.
    Ik heb in de BKVT prettige mensen ontmoet, waarvan sommigen helaas overleden zijn. Onder andere het overlijden van René Haeseryn was een groot verlies voor de vereniging.

Reageren