Netwerkavond 29 mei 2

Beste collega’s,

Hier en daar wordt al volop afgeteld naar de zomermaanden, maar we zijn er nog niet! Toch al zin om even te ontspannen? Kom dan deze maand naar de netwerkavond van GentVertaalt. We verwachten jullie op dinsdag 29 mei vanaf 18 uur om een glas te drinken en eventueel een hapje te eten in Patrick Foley’s Irish Pub.

Adres: Recollettenlei 10, 9000 Gent.

Dichtstbijzijnde parking: Kouter/Center Parking.

Naar goede gewoonte vragen we om ons te laten weten of je van plan bent te komen. Dat kan via deze evenementpagina op Facebook of via e-mail naar ons vertrouwde info@-adres. Zo kunnen we een correcte reservatie maken.

Tot dan!

Sébastien, Mick en Tom

2 thoughts on “Netwerkavond 29 mei

  1. Reply PM mei 17, 2018 11:52

    Misschien kan ik langskomen.

    Nog even dit: Proximus heeft de Skynetblogs opgedoekt. Ik moet dus met mijn blogs ergens anders heen. Mijn blog over strips verhuis ik naar een forum voor lezers. Ze hebben daar een afdeling voor stripboeken, en momenteel zet ik de blog daar verder.
    Je vindt het hier:

Reageren