Language Industry Awards: jouw stem telt!

Onze trouwe volgers weten het al sinds het verslagje van de netwerkavond van februari: GentVertaalt is dit jaar opnieuw genomineerd voor een Language Industry Award. Net zoals vorig jaar kan GentVertaalt een LIA in de wacht slepen voor het ‘Beste leer- en netwerkevenement’. Op de vorige editie vielen we in de prijzen voor onze maandelijkse netwerkavonden. Dit jaar hebben we onze nominatie te danken aan onze Taalconferentie van 29 november 2014, die gewijd was aan de noord-zuidverschillen in het Nederlands.

 

Wij zouden uiteraard graag voor het tweede jaar op rij deze award in de wacht slepen, en daarom doen we hierbij een warme oproep aan al onze volgers. Heb je je stem nog niet uitgebracht en draag je GentVertaalt een warm hart toe, surf dan naar de stempagina van de LIA’s, scroll naar de genomineerden in de categorie ‘Beste leer- en netwerkevenement 2014’, klik op ‘Taalconferentie over noord-zuidvariatie in het Nederlands (GentVertaalt)’ en nadien op ‘Stem’. Je kunt nog stemmen tot en met 25 maart.

 

Het zou bijzonder veel deugd doen als GentVertaalt dankzij jullie steun opnieuw een Language Industry Award mee naar huis mocht nemen. Wij proberen met GentVertaalt een nuttig platform aan te bieden voor jullie als vertalers of tolken. Wordt ons opnieuw een LIA toebedeeld, dan weten we dat jullie van oordeel zijn dat we op de goede weg zitten. Denk zeker niet dat we deze award al op zak hebben. De concurrentie is erg stevig; elke stem telt dus en wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

Alvast bedankt!

 

Sébastien, Mick & Tom

 

 

De LIA die GentVertaalt in 2014 won

De LIA die GentVertaalt in 2014 won

Reageren